-

La Centrul de colectare de bunuri înființat de Instituția Prefectului – Județul Arad, s-au preluat, în ultimele doua saptamâni, câteva tone de ajutoare destinate persoanelor sinistrate.

Primul transport cu ajutoare constând în îmbracaminte, încaltaminte si alimente a ajuns astazi la Lalasint, unul dintre satele grav afectate de viituri.

Desi am început actiunea de colectare de bunuri cu intentia de a le dona sinistratilor din judetele din estul Transilvaniei, vremea nefavorabila din ultimele zile ne-a determinat sa le sarim în ajutor persoanelor sinistrate din judetul nostru.

Un prim transport a ajuns, astazi, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, în satul Lalasint, profund afectat de inundatii, iar în urmatoarele zile un nou transport va fi oferit cetatenilor aflati în mare nevoie din aceasta localitate. De aceea, îi rog pe toti locuitorii municipiului si judetului sa doneze inclusiv în cursul zilei de mâine, pentru persoanele sinistrate din Lalasint, exclusiv paturi, perne, lenjerie de pat, apa si alimente din gama celor neperisabile, de acestea localnicii având mare nevoie. Le multumesc, înca o data, tuturor celor care au donat si care au facut posibil acest ajutor.” – Florentina Horgea, Prefectul Judetului Arad.

(IOAN SUCIU)

Sursa foto: specialarad.ro