-

Medicii l-au resuscitat pe bărbatul de 40 de ani, dar după câteva zeci de minute au declarat decesul victimei. Poliţiştii l-au identificat pe agresor.

Un echipaj de ambulanţă din substaţia Medgidia s-a deplasat în după-amiaza zilei de luni, 17 septembrie, în zona localităţii Făclia unde un bărbat a fost înjunghiat. În sprijinul acestora a fost trimis şi un echipaj SMURD.

După o oră şi jumătate în care au aplicat manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul pacientului. La momentul sosirii acestora, victima a fost găsită în stop cardiac cu hemoragie masivă. Conform IPJ Constanţa, „în jurul orei 15.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi printr-un apel 112 că în zona canalului Dunăre-Marea Neagră a avut loc un conflict spontan între două persoane.

Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre bărbaţi l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect ascuţit. Cele două persoane implicate în conflict ar fi angajaţi ca ciobani la o ferma din zona menţionată, în apropierea localităţii Făclia, judeţul Constanta.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

”Agresorul are 48 de ani, iar victima are aproximativ 40 de ani. „După finalizarea cercetărilor va fi încadrată fapta din punct de vedere juridic şi se vor lua măsurile legale ce se impun”, mai spun poliţiştii.

Sursa: adevarul.ro
Sursa Foto: impacttv.md

Află tot ce trebuie să știi despre monturi - diagnostic și tratament