-

Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

Care sperăm să nu ajungă totuși ciuca bătăilor. Precum odinioară Politehnica din Copoul Iașilor...

Tot astfel, liderul CFR Cluj pe malul mării în fața Viitorului care oscilează întruna...

Astra, după un reviriment succint a sucombat iarăși. De această dată pe teren propriu în fața F.C.S.B. Fără Alibec nerefăcut, astralii par fiii ploii...

În play-out, Dunărea Călărașilor se afundă în aval, spre liga secundă. 1 - 2 acasă cu Politehnica Iașilor!

Tot cu 2 – 1 s-au impus pe malul Tîrnavei medieșenii, care i-au dominat net pe „câinii” de la Dinamo. „Câini” doar cu numele...

Cu același scor a câștigat F.C.Voluntari acasă în fața botoșenenilor care traversează o pasă neagră, în timp ce Concordia a încheiat nedecis 2 - 2 disputa cu sibienii. Doar o minune îi mai poate salva pe ilfovenii din Chiajna...

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

 

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

  Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

  În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

  Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

  În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii: