-

Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

Cu precizarea că doar apărările și îndeosebi cel mai cotat arbitru de pe iste plaiuri mioritice, Ovidiu Hațegan, s-au dat ...în stambe.

„Fluierașul” galant a acordat un gol din offside, anulând pe de altă parte unul perfect regulamentar în meciul cap de afiș al rundei a treia a play-offului Ligii I de fotbal. Aferim!

Liderul CFR Cluj s-a impus „cu anasâna” în propria „haltă” în fața Astrei la revenirea lui Dan Petrescu în sulky, iar la Sfântu Gheorghe, Sepsi echipa lui Neagoe și Viitorul lui Gică Hagi s-au anihilat reciproc.

În a treia etapă a play-outului, Politehnica Iasi și Concordia Chiajna, ambele aflate într-o gravă criză valorică, au cedat toate punctele acasă în disputa cu medieșenii și cu ilfovenii Voluntarilor. Cu același scor 1-2.

Ca FC Botoșani, o echipă în picaj. Tot cu 1-2 pe teren propriu cu Dunărea Călărași care a spart gheața, onoarea gazdelor în play-out fiind salvată de „câinii roșii’ de la Dinamo.

2-0 sec acasă în fața sibienilor lui Mitriță. O altă corabie în derivă...

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

  Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

  În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

  În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii: