-

Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

Cu precizarea că doar apărările și îndeosebi cel mai cotat arbitru de pe iste plaiuri mioritice, Ovidiu Hațegan, s-au dat ...în stambe.

„Fluierașul” galant a acordat un gol din offside, anulând pe de altă parte unul perfect regulamentar în meciul cap de afiș al rundei a treia a play-offului Ligii I de fotbal. Aferim!

Liderul CFR Cluj s-a impus „cu anasâna” în propria „haltă” în fața Astrei la revenirea lui Dan Petrescu în sulky, iar la Sfântu Gheorghe, Sepsi echipa lui Neagoe și Viitorul lui Gică Hagi s-au anihilat reciproc.

În a treia etapă a play-outului, Politehnica Iasi și Concordia Chiajna, ambele aflate într-o gravă criză valorică, au cedat toate punctele acasă în disputa cu medieșenii și cu ilfovenii Voluntarilor. Cu același scor 1-2.

Ca FC Botoșani, o echipă în picaj. Tot cu 1-2 pe teren propriu cu Dunărea Călărași care a spart gheața, onoarea gazdelor în play-out fiind salvată de „câinii roșii’ de la Dinamo.

2-0 sec acasă în fața sibienilor lui Mitriță. O altă corabie în derivă...

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite