-

Ianuarie, momentul perfect pentru bilete ieftine de avion

Luna aceasta este cea mai bună perioadă să vă cumpărați bilete de avion. Cu doar 10 euro puteți să zburați până la Viena sau în Italia.

Dacă vreți să scăpați de ger, puteți da o fugă în Dubai. În luna ianuarie, cele mai multe companii aeriene au anunțat reduceri generoase.

O companie low cost scoate la vânzare bilete pe ruta București-Viena la 10 euro.

Tot atât costă şi un drum în Bologna, Italia. Dar se găsesc și bilete din București la Timișoara cu puțin peste 8 euro.

Și în Madrid putem să ajunge cu 23 de euro. Reduceri oferă şi companiile de linie. Important e să aveţi bagajul pregătit.

Pentru două drumuri, Bucureşti-Roma şi Roma-Bucureşti, cu plecare săptămâna viitoare, românii găsesc la o altă companie low cost oferte cu 26 de euro. O călătorie în Amman costă 30 de euro.

Românii pot să descopere cel mai mare oraş din Emirate, Dubai, la doar 128 de euro.

Specialiștii ne sfătuiesc, însă, să ținem cont de câteva lucruri.

Marian Mihail, avocat: Atunci când găsim un bilet foarte ieftin către o destinație nouă, este bine să verificăm cu exactitate și aeroportul pe care aterizăm, posibil ca destinația să fie marchetată ca Paris sau Londra, dar în realitate să ajungem și la 100 de km depărtare de oraș și atunci diferența dintre acel bilet ieftin să o dăm pe un transfer.

Și în privința bagajelor trebuie să fim mai atenți.
De cele mai multe ori, prețurile nu includ bagaje de cala, fiind din ce in ce mai multe companii de linie care percep taxe suplimentare.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa Foto: realitatea.net

Articole înrudite