Ascultă Radio Antena Satelor Live

Regulament concurs „Un telefon pe sufletul tău”

Radio România Antena Satelor te invită la concursul cu premii „Un telefon pe sufletul tău”! Evenimentul va avea loc în perioada 04.02.2019 – 26.04.2019. Află care este regulamentul:

01 Februarie 2019, 14:35

Concursul de fidelizare a ascultătorilor „Un telefon pe sufletul tău” are ca premiu câte un telefon mobil pentru seniori, pentru fiecare din cele 60 de ediții de concurs.

Sponsorul este Maxcom, iar telefonul care se ofera este Maxcom Confort MM721 3G.

REGULAMENT CONCURS „UN TELEFON PE SUFLETUL TĂU”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Un telefon pe sufletul tău” este Radio România Antena Satelor, parte a Societății Române de Radiodifuziune, cu sediul în str. General Berthelor nr. 60-64, sector 1, Bucureşti. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.antenasatelor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs este sponsorizat. Promovarea se va face la radio, pe site-ul www.antenasatelor.ro și pe pagina de Facebook a postului de radio Antena Satelor.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Un telefon pe sufletul tău” se desfăşoară în perioada 04 februarie – 26 aprilie 2019, de 3 ori pe zi, de luni până vineri, în cadrul emisiunilor „Bună dimineața, gospodari”, „Vrem să știi” și „Viața la țară”, într-un total de 60 de ediții de concurs.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 04.02.2019 – 26.04.2019, vă invităm să participați la concursul de fidelizare a ascultătorilor „ Un telefon pe sufletul tău”, având ca premiu câte un telefon mobil pentru seniori, pentru fiecare ediție de concurs.

În perioada 04.02.2019 – 26.04.2019, vă invităm să participați la concursul de fidelizare a ascultătorilor „ Un telefon pe sufletul tău”, având ca premiu câte un telefon mobil pentru seniori, pentru fiecare ediție de concurs. Premiul se va acorda în urma răspunsului corect oferit telefonic, în cadrul emisiunii „Viața la țară”.

În cadrul emisiunilor „Bună dimineața, gospodari”, „Vrem să știi” și „Viața la țară” se va anunța, în cadrul rubricii „Concurs”, cuvântul cheie al emisiunii, pe care participanții la concurs trebuie să îl rețină sau să îl noteze. Pentru a participa la concurs concurenții vor intra în direct, telefonic, cu realizatorul emisiunii „Viața la țară”, la ora 13:30, și vor răspunde la întrebarea referitoare la cuvântul cheie al uneia din emisiunile zilei („Bună dimineața, gospodari”, „Vrem să știi” și „Viața la țară”). Ediția de concurs se va considera încheiată când unul din concurenți oferă răspunsul corect. Concurentul care va răspunde corect va câștiga un premiu constând într-un telefon mobil cu facilități pentru persoane în vârstă sau care necesită o atenție deosebită.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-un telefon pentru seniori oferit de sponsorul concursului.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul desemnat prin tragere la sorți trebuie să puna la dispoziție datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon, CNP) echipei de realizare a emisiunii. Premiul nu poate fi convertit în bani.

Responsabilitatea privind transportul premiului la domiciliul câștigătorului aparține sponsorului.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, sau dacă niciun participant la concurs nu indică răspunsul corect, Radio România Antena Satelor îşi rezervă dreptul sa reporteze premiul pentru o altă ediție a concursului.

Numele câştigătorilor concursului va fi anunţat la radio (în emisiunea „Viața la țară”) și pe pagina de Facebook a Antenei Satelor (https://www.facebook.com/RadioAntenaSatelor)

Câștigătorul unei ediții de concurs (și a premiului aferent) nu mai are drept de participare la o ediție viitoare a concursului „Un telefon pe sufletul tău”.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SRR, precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Radio România Antena Satelor va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.antenasatelor.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul SRR, postul de radio Antena Satelor, din strada G-ral Berthelot nr. 60-64, între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

Regulament întocmit în data de 22 ianuarie 2019.