-

Universităţile îşi prezintă oferta pentru noul an educaţional

Odată încheiat examenul de Bacalaureat, o mare parte dintre absolvenții de liceu își îndreaptă acum atenția spre admiterea la facultate.

În capitală, Universitatea „Politehnica”, cea de medicină și farmacie sau Academia de Studii Economice își așteaptă candidații și au anunțat deja ofertele pentru sesiunea din iulie și condițiile de concurs.

La Universitatea București sunt peste 8.000 de locuri disponibile la buget pentru acest an universitar - după cum precizează reprezentanta instituției, Mirabela Amarandei, citat de Radio Romanai Actualitati.

Mirabela Amarandei: Referindu-ne strict la licență și la masterat, discutăm despre aproape 8.000 de locuri bugetate pe care le scoatem la concurs la cele 19 facultăţi ale noastre, cu un număr de peste 4.500 de locuri bugetate la licenţă şi cu un număr de peste 3.300 de locuri bugetate la master, deci pentru absolvenţii de licenţă.

Oferim posibilitatea achitării online a taxei de înscriere, astfel încât, pe de-o parte, să simplificăm acest proces birocratic şi, nu în ultimul rând, să venim în întâmpinarea tuturor celor interesaţi cu proceduri cât mai simple, astfel încât să ajustăm din punctul acesta de vedere relaţia cu serviciile Universităţii din Bucureşti.

Foto: pixabay

Articole înrudite