-

Nu au trecut nici două săptămâni, de când în apropierea unei şcoli din Caransebeş, o elevă a fost agresată de o alta.

Un nou caz de astfel de infracţiune între minori a apărut pe reţelele de socializare, de această dată într-o şcoală din comuna Socol.
Pentru că vorbim de o agresiune, poliţiştii Biroului de Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se află astăzi la şcoala respectivă şi efectuează verificări pentru a identifica minorele implicate şi pentru a dispune măsuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspector principal Alina Boeru.
"În urma vizualizării unor imagini apărute în spaţiul public, în care o minoră este agresată fizic de o altă minoră într-o unitate şcolară din comuna Socol, poliţiştii Biroului de Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor din imagini şi dispunerii măsurilor legale".
Din cazuistica Poliţiei Române, cele mai frecvente acte antisociale comise în unităţile de învăţământ, între elevi, din sfera infracţiunilor şi contravenţiilor sunt lovirile şi bullying-ul.

RADOR
Foto: Pixabay