CLICKPENTRUFEMEI.RO - Sfaturi pentru îndepărtarea microbilor de pe fructe și legume
Atât oțetul de cidru alb, cât și cel de mere sunt foarte eficiente și elimină posibilele bacterii sau reziduuri de pesticide prezente pe fructe și legume. Pentru a preveni problemele de sănătate, este esențial ca vegetalele să fie dezinfectate.
01 Iunie 2017, 17:28
Iată cum poți dezinfecta fructele și legumele:
Oțetul de cidru alb
Oțetul de cidru alb are proprietăți antibacteriene și antiseptice, de aceea poate fi folosit pentru dezinfectarea legumelor și fructelor. În plus, oțetul este un produs 100% natural.
Cum îl folosești:
Pune într-un vas cu apă o ceașcă de oțet de cidru alb. Spală legumele și fructele în acea soluție înainte de a le mânca, apoi șterge-le cu un șervețel.
Sucul de lămâie
Lămâia are proprietăți antibacteriene, care curăță fructele și legumele, ceea ce le face mai sigure de mâncat. În plus, nu le schimbă aroma alimentelor.
Află ce soluții poți să mai folosești pentru a îndepărta microbii pe clickpentrufemei.ro