CLICKPOFTABUNA.RO Ouă ochiuri cu spanac la cuptor
Aceste arome se combină perfect. Pus într-un singur vas, spanacul este completat de delicioasele ouă şi de caşcavalul ras. După ce le vei da la cuptor, vei obţine în mai puţin de 20 de minute o mâncare delicioasă pe care o poţi savura la micul dejun sau la masa de prânz.
18 Aprilie 2017, 13:25
Ingrediente:
6 ceşti baby spanac, proaspăt
2 linguri unt nesărat
1-2 cepe albe, tocate
2 căţei de usturoi, mărunţiţi
120 ml smântână pentru gătit
1 lingură muştar cu boabe întregi
sare
piper negru măcinat
8 ouă, la temperatura camerei
60 g mozzarella, rasă
25 g parmezan ras
cimbru verde, pentru decor
crutoane, pentru decor
Află cum se prepară ouă ochiuri cu spanac la cuptor pe clickpoftabuna.ro!