YVE.RO Cele mai bune alimente antialergice. Tratați sensibilitatea cu aceste SUPER DIETE!
Alergiile sunt unul dintre motivele pentru care oamenii vizitează frecvent un medic. O alergie este o reacție adversă a sistemului imunitar față de o substanță care nu deranjează alte persoane care nu sunt alergice la ea. Orice substanță care declanșează o reacție alergică este numită alergen. Unele alergene comune sunt polenul, acarienii de praf, sporii de mucegai, părul animalelor de companie, latexul, diverse alimente, intepăturile de insecte sau anumite medicamente. O reacție alergică poate afecta nasul, plămânii, gâtul, sinusurile, urechile, căptușeala stomacului sau a pielii.
13 Septembrie 2017, 08:20
Poate provoca o varietate de simptome, cum ar fi curgerea nasului, strănut, mâncărime, ochi roșii, urticarie, piele inflamată, erupții cutanate, dificultăți de respirație, umflare sau astm.
Aceste simptome pot varia de la minore la severe și depind în cea mai mare parte de alergen.
Există mai multe modalități de tratare a alergiilor pentru a preveni simptomele enervante și supărătoare. Dacă sunteți predispus la alergii, luarea unui antihistaminic nu este singura modalitate de a lupta împotriva problemei. Există alimente care se pot include în dieta dvs. pentru a preveni și a atenua alergia. (PM)
Cele mai bune alimente antialergice. Tratați sensibilitatea cu aceste SUPER DIETE!
Faci tot ce trebuie si totusi nu poti sa slabesti? Vina poate fi a unei alergii la mancare. Studiile au aratat ca alergiile la mancare au legatura cu greutatea. Cu dieta anti-alergii poti scapa de aceste probleme si poti slabi sanatos si rapid.
Alergiile cu debut rapid VS Alergiile care se manifesta lent
Cei mai multi dintre noi credem ca reactiile alergice la mancare se manifesta brusc si actioneaza rapid, ca alergiile la arahide sau la scoici, care provoaca inflamatii imediate ce duc la umflaturi si la dificultati de respiratie care pot fi mortale. Pe de alta parte, lactatele care se ascund in multe mancaruri pot provoca reactii alergice mai putin acute, cu inflamatii care apar dupa ore sau zile. Pana la 60% din populatie poate fi afectata de sensibilitatea la alimente precum lactatele.
Alergia la lactate si cresterea in greutate
Alimentele cu lactate pot provoca aparitia bacteriilor si a toxinelor care cauzeaza inflamatii, umfla intestinele si impiedica digestia normala. Astfel, apare cresterea in greutate, dar si alte afectiuni. De fapt, te poti ingrasa cu pana la zece kg intr-un an din cauza unei alergii la mancare.