Ascultă Radio Antena Satelor Live

Zodiac Vechi Românesc - predicții pentru joi, 22 septembrie

Luna lui Gerar (ianuarie) - Zodia ȚapuluiAspectele relaţionale sunt astăzi cele ce îţi solicită multă implicare, fiind dispus să mai laşi de la tine, doar să fie armonie în cămin. Totuşi, va trebui să găseşti răbdarea necesară pentru a descoperi motivaţiile din spatele comportamentului persoanei iubite astfel încât să nu ajungeţi la conflicte ce au ca substrat teme precum luptele de putere şi necesitatea de a fi în control. Proverbul zilei: A aduce apă după ce s-a stins focul.

22 Septembrie 2016, 06:07

Luna lui Făurar (februarie) - Zodia Udătoriului
Astăzi te străduieşti ca interacţiunea cu colegii de muncă să se desfăşoare armonios, încercând să adopţi o atitudine sinceră şi imparţială, ceea ce îţi va aduce un dram de simpatie. Important însă este să fii atent că anumite convingeri personale nu sunt atât de relevante pentru ceilalţi, de aceea fereşte-te să le susţii cu orice preţ. Acasă, nu încerca să intri în competiţie cu partenerul.

Proverbul zilei: A face bortă în apă.

Luna lui Mărțișor (martie) - Zodia Peștilor
Plin de idei şi dornic de a mai socializa, astăzi ar fi indicat să cauţi compania celor care-ţi împărtăşesc opiniile şi gusturile, găsind timp să faceţi un schimb relaxant de impresii, eventual sub pretextul de a merge la un eveniment artistic. Cu persoana iubită, însă, va fi mai dificil de gestionat orice manifestare de posesivitate şi nici la serviciu încă nu s-au domolit tensiunile.

Proverbul zilei: A face un bine înseamnă a-și bate cuie în talpă.

Luna lui Prier (aprilie) - Zodia Berbecului
Relaţia cu cei de acasă primează astăzi, fiind dornic de a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te bucura împreună cu cei dragi de momente de calm şi relaxare. Mai dificil va fi să constaţi că asumarea unor responsabilităţi poate fi uneori copleşitoare, de aceea axează-te pe aspectele importante, nu pe mulţumirea celorlalţi. Ai energie să-ţi fructifici ideile creative, dar nu uita de costuri.

Proverbul zilei: Are un car cu boi și o sută de nevoi.

Luna lui Florar (mai) - Zodia Taurului
Atitudinea deschisă şi generoasă te ajută astăzi, mai ales că se prefigurează o zi încărcată cu o bogată activitate socială, dar cu condiţia să nu-ţi risipeşti timpul cu trivialităţi, doar fiindcă îţi vine greu să refuzi. Familia pare să îţi solicite mai mult timp prezenţa acasă, ceea ce vine în contradicţie cu dorinţa ta din această perioada de a fi cât mai prezent în lume şi a te face remarcat.

Proverbul zilei: A pune carul înaintea boilor.

Luna lui Cireșar (iunie) - Zodia Gemenilor
Eşti ferm convins că sistemul de valori la care te raportezi este unul just şi imparţial şi că nu sunt şanse să iei decizii financiare fără a pune mai întâi totul în balanţă. Totuşi, se recomandă a găsi o cale cât mai diplomată de a transmite acest lucru copiilor şi persoanei iubite, fără a lăsa senzaţia că le impui ceva. În plus, nu lăsa discuţiile cu cei dragi să ajungă la urechile necunoscuţilor.

Proverbul zilei: A avea mai mult noroc decât minte.

Luna lui Cuptor (iulie) - Zodia Cancerului
Eşti predispus la fluctuaţii ale zonei emoţionale dar nu uita că astăzi e momentul să-ţi acorzi ţie întâietate, fără să te mai preocupe atât de mult satisfacerea celor din jur. Cumpără-ţi ceva frumos, ieşi cu prietenii în oraş şi nu te îngrijora atât de mult pentru cât investeşti în imagine, pentru că ştii că dispui de resursele necesare pentru a-ţi mări veniturile.

Proverbul zilei: A bate toba în tot satul.

Luna lui Gustar (august) - Zodia Leului
Astăzi ar fi mai degrabă o zi potrivită pentru meditaţie şi relaxare, departe de mediul competiţional în care activezi în ultima perioadă. Ai acum ocazia să fii tu cu gândurile tale, să pui în balanţă şi cele bune şi cele rele astfel încât să fii pe deplin împăcat cu strategia pe care ţi-o propui. Lasă intuiţia să te ghideze şi ajută-te de scris pentru reformularea ideilor.

Proverbul zilei: A bate găina cu lanțul.

Luna lui Răpciune (septembrie) - Zodia Fecioarei
Frecventează astăzi prietenii şi cercurile sociale care-ţi împărtăşesc convingerile, inclusiv cele de natură spirituală şi vezi dacă o practică susţinută îţi aduce un plus de satisfacţie şi echilibru. Este posibil să simţi că faci un efort pentru a da curs pornirilor de a lua contact cu medii noi, preferând poate să-ţi desfăşori căutările pe cont propriu şi în singurătate, dar ai nevoie de alţii pentru a-ţi schimba perspectiva.

Proverbul zilei: A auzit clopotul, dar nu știe de la ce bisericǎ.

Luna lui Brumărel (octombrie) - Zodia Cumpenei
Vrei nu vrei, astăzi va trebui să faci faţă cu brio misiunilor publice, păstrându-ţi o atitudine cât se poate de echilibrată şi fără a te pierde cu prea multe explicaţii. Nu ai cum să-i mulţumeşti pe toţi, aşa că pune accent doar pe ceea ce ţi se pare esenţial. De asemenea, eşti provocat să-ţi mobilezi forţele doar către acele proiecte care îţi pot schimba într-un anume fel viaţa.

Proverbul zilei: A cânta cuiva în strună.

Luna lui Brumar (noiembrie) - Zodia Scorpiei
Fie că este vorba de relaţia cu persoana iubită, fie doar de un parteneriat de afaceri, se simte astăzi nevoia unui suflu nou, de aceea ar fi recomandată o deplasare, un schimb de experienţă sau, dacă e cazul, o mică vacanţă. Totul este să-ţi învingi anumite preconcepţii şi mai ales să faci eforturi pentru a obţine aprobarea superiorilor astfel încât să poţi pune în practică aceste demersuri.

Proverbul zilei: Adevărul este întotdeauna la mijloc.

Luna lui Undrea (decembrie) - Zodia Arcașului
Astăzi este posibil să-ţi dai interesul pentru a împăca părţile implicate într-o chestiune care se referă la bani sau bunuri aflate în comun, mai ales dacă îţi sunt prieteni şi spiritele riscă să se încingă. Proiectele creative prin care vrei să-ţi faci activitatea zilnică mult mai plăcută par a nu avea parte de susţinerea colaboratorilor şi poate e cazul să faci mai multe demersuri pentru a obţine o calificare.

Proverbul zilei: A bate fierul cât e cald.

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Zodiac 20 Ianuarie 2023, 18:10

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?

Sezonul Vărsător 2023, care se desfășoară în perioada 20 Ianuarie-18 februarie, are o energie puțin diferită față de anii...

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Zodiac 10 Decembrie 2021, 04:10

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate...

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 06 Decembrie 2021, 07:08

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Credința potrivit căreia atunci când cineva moare, deși corpul este sortit descompunerii, o parte din sine va renaște într-un...

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 14 August 2018, 15:41

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața

Dacă răscolim printre amintirile generaţiei anilor 1990, ne amintim de celebrul desene animat "Captain Planet", ce aducea în...

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața
Zodiac 09 Martie 2018, 22:56

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni

Din bătrâni se cunoaște acest zodiac al românilor, zis și Gromovnic, care după cum se va vedea nu se ține prea deoparte de...

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni
Zodiac 18 Septembrie 2017, 12:11

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere...

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!
Zodiac 13 Septembrie 2017, 07:25

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Încă de la începutul civilizației umane, numerele au fost martori ai unei mari fascinații. De-a lungul anilor, interesul...

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555
Zodiac 18 Iunie 2017, 07:45

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative

Nepalul este cunoscut ca un tărâm al înălțimilor, uneori de neatins. Însă spiritualitatea nepaleză, născută din simplitatea...

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative