-

Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie

Începând de astăzi se redeschid târgurile, bâlciurile şi talciocurile, pensiunile şi hotelurile pot caza la limita maximă, iar sălile de fitness pot primi toţi clienţii.

Restaurantele şi cafenelele vor fi deschise până la ora 2:00 noaptea la capacitate maximă, dar în cazul cluburilor şi al barurilor se menţine restricţia potrivit căreia pot intra doar cei vaccinaţi.

Evenimentele private precum nunţi, botezuri, mese festive se pot desfăşura cu 100 de invitaţi la interior şi 150, la exterior.

Dacă toţi invitaţii au, fie dovada vaccinării, fie a unui test negativ sau a trecerii prin COVID-19, limita este de 300 de persoane, informeaz Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite

  • Ce măsuri de relaxare au intrat în vigoare de la 1 iunie

    Mai multe măsuri de relaxare a restricţiilor au intrat în vigoare de la 1 iunie. Sunt permise activităţile în spaţii deschise cu un număr mare de participanţi, precum spectacole sau petreceri, au fost redeschise piscinele din spaţii închise, dar şi locurile de joacă pentru copii.

  • Noi măsuri de relaxare, pregătite pentru 1 iulie

    Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că Guvernul pregătește noi măsuri de relaxare pentru 1 iulie și că, dacă vor fi restricții, acestea vor fi strict punctuale și locale.

  • Măsurile de relaxare anunţate de autorităţi

    Autorităţile au anunţat o altă serie de măsuri de relaxare, începând cu data de 15 iunie 2020, în contextul valurilor succesive de relaxare a restricţiilor din perioada stării de alertă, instituite începând cu 15 mai.