-

Cosmetics Beauty Hair 2018, la Romexpo

De 24 de ani, evenimentul promovează industria cosmeticelor din România, fiind unul de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse pentru cosmetică.

Cosmetics Beauty Hair, cel mai important târg din România adresat frumuseții, are loc între 27 și 30 septembrie într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului trecut-Pavilionul B2. 

Cosmetics Beauty Hair este lider pe piata evenimentelor de profil din Romania si s-a dezvoltat de la an la an, lucru care se reflecta prin trendul ascendent de care se bucura. Editia din acest an aduna peste 100 de firme participante, din tari precum: Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Pakistan, Republica Moldova, Romania, Rusia si Spania.

Vezi și Trusa medicală de voiaj și alte sfaturi de călătorie

Prin initiativele lor, vor oferi profesionistilor din domeniul beauty professional un excelent mod de a-si imbogati cunostintele.

Mai mult de atat, produsele oferite la preturi promotionale pe durata targului, dar si posibilitatea de a gasi noi distribuitori sau de a incheia parteneriate strategice sunt doar o parte din avantajele oferite de editia din acest an.

Citeste mai departe

Articole înrudite