-

Poliţiştii Capitalei au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Teleorman, precum şi patru mandate de aducere.

Asta într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de spălarea banilor, prejudiciul creat fiind estimat la 5.000.000 de lei.
„Au fost depistate şi conduse la sediul subunităţii pentru audieri mai multe persoane bănuite a fi implicate în comiterea infracţiunii. Totodată, au fost identificate şi ridicate 98.800 kg feroaliaje”, informează printr-un comunicat Direcţia Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.
Potrivit sursei citate, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, precum şi asupra tuturor conturilor bancare aparţinând bănuiţilor.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 3 sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de banilor.
Acţiunea a mai beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, al inspectorilor din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală precum şi al poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor.

RADOR
Foto: Pixabay