Hamburger din 56 de kilograme de carne
Doi specialişti în chiftele din oraşul Leskovac (Serbia) au pregătit un hamburger din 56 de kilograme de carne crudă şi astfel au depăşit cu un kilogram propriul record de anul trecut.
31 August 2014, 21:00
Uriaşa chiftea a fost preparată după o reţetă de acum 25 de ani, pe un grătar mare, timp de o oră şi jumătate, în faţa unui public numeros şi în acordurile unor melodii cântate la trompetă.
Acesta a fost cel de-al şaptelea record la hamburger gigant pentru Guinness Book. Din păcate, nici în acest an, recordul nu a fost înregistrat, deoarece autorităţile oraşului au renunţat să mai trimită invitaţii celor de la Guinness World Records.
După ce a fost pregătit, hamburgherul cu un diametru de 147 de centimetri şi o grosime de 2,5 centimetri a fost împărţit persoanelor dintr-un centru de gerontologie şi copiilor care s-au aflat în piaţa în care a avut loc evenimentul.