-
Interviuri si reportaje

Interviuri si reportaje

Spitalele sunt aproape pline. Cu greu se mai găseşte un loc liber la Terapie Intensivă şi, pe zi ice trece, tot mai multe localităţi intră în carantină. Valul doi al pandemiei a venit cu mai multe îmbolnăviri, iar experţii vorbesc deja despre un al treilea val.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă şi astăzi în format online. A şasea zi mai adaugă în arhiva evenimentului încă 20 de noi propuneri, lansării în premieră pe site, ce se vor alătura celor 160 de până acum.

Cel mai citit târg de carte, Gaudeamus Radio România, organizat de cel mai ascultat radio din țara noastră, se deschide peste câteva zile pe www.gaudeamus.ro, într-un format integral online, care asigură continuitatea acestui proiect cultural cu o tradiție de peste un sfert de secol.

Carantina şi interdicţia circulaţiei în timpul nopţii au devenit un mod de viaţă pentru locuitorii Europei, care este acum epicentrul pandemiei. Cancelarul Angela Merkel a vorbit chiar de un al doilea val mai sever decât primul.

Situaţia epidemiei de coronavirus este dramatică aproape în întreaga Europă; pe continent, numărul deceselor este mult mai mare faţă de media deceselor din întreaga lume.

O zi mare astăzi pentru noi, cei care lucrăm în radiodifuziunea română, o zi mare pentru toți cei care ne urmăresc de 92 de ani.

Pagina 1 din 29