-

Grad de ocupare de aproape 100% în hotelurile din Braşov, pentru minivacanţa de 1 decembrie

Cele mai multe dintre locurile de cazare disponibile la Braşov au fost rezervate pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Hotelierii spun că nu vor mai organiza petreceri de Ziua Naţională a României, însă oaspeţii vor avea la dispoziţie alte modalităţi de relaxare.

Preţurile sunt mai mari cu aproxmativ 8% faţă de cele de acum doi ani.

Cu un grad de ocupare de aproape 100%, cabanele din zona Bran Moieciu Fundata îi aşteaptă pe oaspeţi cu activităţi outodor, cum ar fi drumeţii ghidate sau plimbări cu căruţa.

"Fundata este una dintre cele mai căutate zone de la noi din ţară, datorită peisajelor spectaculoase şi a serviciilor de calitate oferite de hotelieri. Ofertele sunt variate, cuprinzând servicii de cazare, de masă, şi activităţi outdoor. Preţurile diferă în funcţie de opţiunile alese, iar gradul de ocupare este de aproape 100% în această perioadă. Aşteptăm doar să ningă, pentru un cadru perfect", a spus Severina Puiu, cabanier.

Potrivit normelor sanitare în vigoare, accesul în interiorul hotelurilor şi restaurantelor este permis doar pe baza unui certificat verde covid, anunta Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite