Au fost gasite 10 articole pentru gastroart
Ardei umpluți și sarmale se consumă în toate zonele țării. Ambele preparate au nenumărate variante: numim generic ardei...
Pe câtă poftă, îndestulare și satisfacție ne oferă sarmalele, pe atât de mult murmur general gângurat în barbă, neliniște și...
Această reţetă este "culeasă" dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud...
Rețetarele sunt “organisme vii” și sunt supuse diferențelor de la o zonă la alta, de la o gospodină la alta. Nu există o...
Despre praz am citit în multe locuri. Am şi gătit mult cu praz, îl folosesc, în special, în preparatele bucătăriei Imperiului...
În ultimul timp, cultura culinară din România se lasă invadată de tot felul de produse alimentare aduse de peste mări și...
Cafeaua moțească… Nu-i chiar așa cum ți-ai închipui că este, dar are o poveste ai ei, pe care n-am să ezit să o spun. Să...
Alături de bragagii și salepgii, limonagii au împestrițat comerțul ambulant cu d’ale setei al vechilor București.
În 1841, la Iași, apărea cartea de bucate scrisă de Mihail Kogălniceanu și Costache Negruzzi: “200 de rețete cercate de...
Vara este sezonul picnicurilor și grătarelor la iarbă verde. Cum noi nu ne ocupăm cu rețete ci cu istorii, vă prezentăm...