-

Fost primar al unui mare oraș dobrogean, candidat din partea PNL în alegerile locale din 2020, a murit la doar 59 de ani după ce s-a înecat cu un bol de mâncare. Detalii:

Fostul primar al municipiului Medgidia, Marian Iordache, în vârstă de 59 de ani, a murit duminică seară la locuinţa sa, după ce s-a înecat în timp ce mânca.
Decesul, confirmat de colegi de partid ai lui Iordache, a fost înregistrat de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă deplasat la faţa locului, cadrele medicale încercând în zadar resuscitarea pacientului.
"S-a primit la 112 un apel că un bărbat s-a înecat cu bol alimentar. În momentul primirii apelului, operatoarea de serviciu a sfătuit familia să îi efectueze pacientului manevra Heimlich şi a fost imediat alocat apelul către un echipaj din Medgidia. Când a ajuns echipajul a găsit pacientul în stop cardiorespirator, s-a făcut protocolul de resuscitare, dar din păcate fără rezultat, pacientul fiind declarat decedat", a spus purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, doctorul Claudia Tatarici.
Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia timp de două mandate, în perioada 2008-2016. În prezent era consilier judeţean din partea PNL şi consilier al primarului oraşului Cernavodă, el candidând şi la alegerile din 27 septembrie pentru încă un mandat de consilier judeţean.

RADOR
Foto: Pixabay