-

Veștile de pe piața gazelor naturale nu sunt tocmai bune. Potrivit unei analize făcute de Asociația Energia Inteligentă, tendințele arată o creștere a prețurilor la gazele naturale, începând cu 1 iulie 2021.

Deși pregătită de ani buni de zile, liberalizarea pieței la energie electrică scoate la iveală lacune mari în procesul propriu-zis de încheiere de noi contracte cu consumatorii casnici.

Copiii din familiile sărace au și mai puțină mâncare pe masă în această perioadă. Peste 37% dintre părinţii din comunitățile vulnerabile din mediul rural nu au reușit să cumpere alimente sau au cumpărat doar o parte din cele necesare, iar 41% au fost nevoiţi să adopte strategii de reducere a cheltuielilor familiale, conform datelor colectate de World Vision anul trecut, în plină pandemie.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, susţine, referindu-se la durata anului şcolar, că elevii din Germania fac cu doi ani şi jumătate mai multă şcoală faţă de cei din România, subliniind, în context, faptul că 'pentru şcoală e nevoie de timp'.

Pagina 1 din 515