-

Colagen de băut: bun pentru pielea ta

Scris de

Colagenul este una dintre proteinele care alcătuiesc pielea ta. Dar cu cât îmbătrânești, cu atât produci mai puțin, cu atât devii mai ridat. De aici și prezența sa, nu întotdeauna eficientă, într-o grămadă de creme antirid.

O inovație în domeniu este...  colagenul de băut, care funcționează „din interior”, care conține și o cantitate anume de aur.

Cuvântul colagen provine din greaca kolla care înseamnă lipici. Colagenul înseamnă de fapt „producător de lipici”!
Este, alături de elastină, componenta principală a pielii tale. Fibrele de colagen sunt distribuite peste tot dermul și asigură coeziunea acestui țesut. Când nu este suficient, se relaxează și ridurile se instalează.

Dacă vă spun despre acest colagen de băut astăzi, se întâmplă deoarece studii științifice serioase par să dovedească eficiența acestuia. Și asta este destul de rar în lumea cosmeticelor.

Unii voluntari au înghițit acest colagen de aur timp de câteva săptămâni, alții au luat placebo.

Am putut apoi să măsurăm diferențele la microscop. Rezultatele? Pielea celor care au băut acest colagen a fost mult întinerită.

Cum se prezintă? În flacoane cu doză mică de înghițit în fiecare zi. Fiecare flacon conține 5000 mg de colagen marin hidrolizat. Ceea ce este o doză bună. Există, de asemenea, o mulțime de alte lucruri bune de care pielea are nevoie: vitaminele C, E și 8 (biotină), cupru, zinc, ulei de borage, acid hialuronic etc.

Ei bine ... Evident, acest colagen de aur pur nu este ieftin: 40 € pentru o cură de 10 zile, 120 pentru 30. Dar în Marea Britanie, de unde provine, se vinde ca pâinea caldă!

Foto: Pixabay