-

Un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 30 de ani din judeţul Bihor, bănuiţi de proxenetism, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi 19 noiembrie, de Inspectoratul General al Poliţiei Române, cele două persoane, ar fi racolat şi obligat mai multe femei, care proveneau din categorii sociale defavorizate, să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii din Oradea. Totodată, sunt bănuite că şi-ar fi însuşit o mare parte din banii câştigaţi de victime.
În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 16 noiembrie, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. La data de 17 noiembrie, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Oradea, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, precizează IGPR.
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale. În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

RADOR
Foto: Pixabay