Ascultă Radio Antena Satelor Live

Coaste de porc la cuptor cu vin roșu

Pentru masa de astăzi vă propunem să gătim coaste de porc la cuptor cu vin roșu, pe care le puteți servi cu garnitura preferată.

02 Septembrie 2015, 07:01


Ora: 20 min
Nivel: Mediu
Nr portii: 4

Aceste coaste de porc la cuptor cu vin rosu se condimenteaza bine si se lasa o perioada de timp pentru a se marina. Coastele de porc la cuptor se coc in 3 temperaturi diferite pentru a capata o crusta si o culoare speciala. Sunt delicioase si merita sa incercati reteta de coaste de porc la cuptor cu vin rosu.

Ingrediente

– 1 lingurita sare
– 2 lingurite boia de ardei
– 1.5 kg coaste de porc
– 200 ml vin rosu
– 0,5 lingurita nucsoara
– 1 lingurita cimbru
– 0,5 lingurite chimion

Preparare coaste de porc la cuptor cu vin rosu

Intr-un bol se amesteca toate condimentele uscate. Dupa aceea se ruleaza carnea si se lasa la frigider timp de 4 ore.

Se adauga 200 ml vin rosu, se inveleste in folie si se pune tava in cuptor. Se coace primele 40 de minute la 200 ° C, si apoi timp de inca 2 ore si 30 de minute la 140 de grade.

Apoi scoateti folia si reveniti in cuptor prin cresterea temperaturii la 200 de grade. Sigilati pentru a obtine o culoare mai inchisa si crusta.

Se serveste cu garnitura la alegere.

Sursa: bewoman.ro

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști
Gastronomie 27 Aprilie 2024, 13:37

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști

Ingrediente: 1,5 kg de cartofi, 6 căței de usturoi, 4 crenguțe de cimbru, 2 frunze de dafin, 25 cl de bulion de vită, 1...

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști
Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști
Gastronomie 19 Aprilie 2024, 10:26

Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști

Oul bio (ecologic) se deosebeste fundamental de cel obtinut in mod conventional, printr-o serie de calități și motive. În...

Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști
Cocoșel de pădure în stil provensal
Gastronomie 12 Aprilie 2024, 12:37

Cocoșel de pădure în stil provensal

Ingrediente: 1 căpățână de usturoi, 3 fire de cimbru, 1 legătură de rozmarin, 50 ml ulei de măsline, 1 lingură de sare.

Cocoșel de pădure în stil provensal
Sufleu de dovlecei
Gastronomie 11 Aprilie 2024, 12:34

Sufleu de dovlecei

Ingrediente: 4 dovlecei medii, 30 g parmezan ras, 1/4 linguriță de nucșoară rasă, 1 lingură de ulei, 1 albuș de ou, sare,...

Sufleu de dovlecei
Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Gastronomie 02 Aprilie 2024, 21:09

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina

Comuna timişeană Margina va avea două Puncte gastronomice pentru turişti. Iniţiativa constituie o nouă oportunitate de...

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
Gastronomie 25 Martie 2024, 09:41

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers

Peste 150 de mărci de vin şi şampanie ungare vor participa cu un total de 700 de sortimente la degustarea de deschidere a...

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
Gastronomie 15 Martie 2024, 10:11

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local

Punctele gastronomice locale le pot aduce venituri familiilor care oferă preparate culinare tradiţionale în cadrul propriei...

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
În farfurie: foie gras
Gastronomie 19 Februarie 2024, 11:48

În farfurie: foie gras

Introducerea lui în dietă vă face adesea să vă simțiți vinovați. Dar nu este adevărat, deoarece lipidele din foie gras au...

În farfurie: foie gras