Ascultă Radio Antena Satelor Live

Rețetă pas cu pas: Ruladă de pui cu umplutură

Ruladă de pui cu umplutură de roșii cherry, busuioc și măsline servită în sos de brânză cu smântână.

10 Iulie 2015, 08:25


Reteta de rulada de pui cu umplutura se pregateste in 3 pasi simpli: pregatim umplutura, condimentam carnea si o punem la cuptor, dupa care se prepara sosul.

Este un preparat ideal care se serveste alaturi de garnitura preferata a familiei. Rulada de pui cu umpluta contine legume proaspete si masline, iar carnea devine suculenta si frageda, gatita in staniol la cuptor.

Ingrediente

– 2 buc. piept de pui
– 7-8 buc. rosii cherry
– 7-8 buc. masline
– 3 catei de usturoi
– un pumn de frunze proaspete de busuioc
– sare si piper
– ulei de masline

Pentru sos

– 150 ml. smantana lichida
– 100 g. branza mucegaita

Preparare Rulada de pui cu umplutura

Incepeti prin prepararea umpluturii. Se taie rosiile cherry, maslinele jumatati, 3 catei de usturoi si frunzele de busuioc tocate. Se toarna cu ulei de masline si se lasa umplutura sa se parfumuze.

In acest timp, se prepara carnea de pui.

Citeste continuarea pe bewoman.ro

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști
Gastronomie 27 Aprilie 2024, 13:37

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști

Ingrediente: 1,5 kg de cartofi, 6 căței de usturoi, 4 crenguțe de cimbru, 2 frunze de dafin, 25 cl de bulion de vită, 1...

Picior de miel à la boulangère, pentru masa de Paști
Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști
Gastronomie 19 Aprilie 2024, 10:26

Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști

Oul bio (ecologic) se deosebeste fundamental de cel obtinut in mod conventional, printr-o serie de calități și motive. În...

Ouăle ecologice, o alegere potrivită pentru masa de Paști
Cocoșel de pădure în stil provensal
Gastronomie 12 Aprilie 2024, 12:37

Cocoșel de pădure în stil provensal

Ingrediente: 1 căpățână de usturoi, 3 fire de cimbru, 1 legătură de rozmarin, 50 ml ulei de măsline, 1 lingură de sare.

Cocoșel de pădure în stil provensal
Sufleu de dovlecei
Gastronomie 11 Aprilie 2024, 12:34

Sufleu de dovlecei

Ingrediente: 4 dovlecei medii, 30 g parmezan ras, 1/4 linguriță de nucșoară rasă, 1 lingură de ulei, 1 albuș de ou, sare,...

Sufleu de dovlecei
Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Gastronomie 02 Aprilie 2024, 21:09

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina

Comuna timişeană Margina va avea două Puncte gastronomice pentru turişti. Iniţiativa constituie o nouă oportunitate de...

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
Gastronomie 25 Martie 2024, 09:41

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers

Peste 150 de mărci de vin şi şampanie ungare vor participa cu un total de 700 de sortimente la degustarea de deschidere a...

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
Gastronomie 15 Martie 2024, 10:11

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local

Punctele gastronomice locale le pot aduce venituri familiilor care oferă preparate culinare tradiţionale în cadrul propriei...

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
În farfurie: foie gras
Gastronomie 19 Februarie 2024, 11:48

În farfurie: foie gras

Introducerea lui în dietă vă face adesea să vă simțiți vinovați. Dar nu este adevărat, deoarece lipidele din foie gras au...

În farfurie: foie gras