Ascultă Radio Antena Satelor Live

Supă cremă de roșii cu parmezan

Supa cremă de roșii cu parmezan este o idee excelentă pentru întreaga familie pe care o puteți servi la masa de prânz.

10 August 2015, 08:08


Este o supa foarte usor de preparat, in maxim 40 de minute, pe care o serviti cu parmezan ras.

Supa de rosii contine foarte multe legume si totodata vitamine, ceea ce o face utila intr-o zi in care va simtiti epuizati.

Ingrediente

40 g parmezan, ras
2 linguri ulei de masline
2 g zahar
sare dupa gust
2 cuburi supa de legume
5 linguri de smantana
piper dupa gust
4 catei de usturoi
2 capatani de ceapa
1 morcov
5 rosii

Pregatire supa crema de rosii cu parmezan

Curatati, spalati si taiati ceapa si usturoiul, dupa care se caleste in ulei de masline pana se inmoaie. Curatati si taiati morcovul si se adauga la ceapa si usturoi. Se adauga aproximativ 60 ml. apa si tocana se gateste timp de 8-10 minute. Se amesteca usor, avand grija sa nu se arda ceapa.

Spalati rosiile si decojitile. Feliati-le si se adauga la morcovi, ceapa și usturoi. Se adauga inca 200 ml. apa calda in care diluati cuburile de supa. Lasati totul la foc mic pana cand este gata supa de rosii.

Se adauga zahar, sare si piper dupa gust si se amesteca. Adaugati smantana, se amesteca usor si se serveste. Inainte de servire, garnisiti cu parmezan ras.

Sursa: bewoman.ro

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Gastronomie 02 Aprilie 2024, 21:09

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina

Comuna timişeană Margina va avea două Puncte gastronomice pentru turişti. Iniţiativa constituie o nouă oportunitate de...

Puncte gastronomice pentru turişti la Margina
Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
Gastronomie 25 Martie 2024, 09:41

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers

Peste 150 de mărci de vin şi şampanie ungare vor participa cu un total de 700 de sortimente la degustarea de deschidere a...

Sute de vinuri la marea degustare Winelovers
 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
Gastronomie 15 Martie 2024, 10:11

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local

Punctele gastronomice locale le pot aduce venituri familiilor care oferă preparate culinare tradiţionale în cadrul propriei...

 Inspirată de Ivan Patzaichin, o constănţeancă din Saligny a deschis un punct gastronomic local
În farfurie: foie gras
Gastronomie 19 Februarie 2024, 11:48

În farfurie: foie gras

Introducerea lui în dietă vă face adesea să vă simțiți vinovați. Dar nu este adevărat, deoarece lipidele din foie gras au...

În farfurie: foie gras
O nouă ediţie SlanăFest, la Braşov
Gastronomie 12 Februarie 2024, 15:54

O nouă ediţie SlanăFest, la Braşov

SlanăFest revine la Braşov, în perioada 15-18 februarie.

O nouă ediţie SlanăFest, la Braşov
Curcan de Crăciun umplut cu roșii și coacăze roșii
Gastronomie 23 Decembrie 2023, 10:38

Curcan de Crăciun umplut cu roșii și coacăze roșii

Ingrediente pentru Curcan de Crăciun umplut cu roșii și coacăze roșii: 1 curcan care cântărește în jur de 3 kg, 1 pahar mic...

Curcan de Crăciun umplut cu roșii și coacăze roșii
Ce ar trebui să se mănânce de Sfântul Andrei?
Gastronomie 30 Noiembrie 2023, 14:40

Ce ar trebui să se mănânce de Sfântul Andrei?

Pe 30 noiembrie este praznicul Sfântului Andrei. Cinstim memoria Sfântului Andrei cel Întâi Chemat - un predicator creştin,...

Ce ar trebui să se mănânce de Sfântul Andrei?
Covasna: Maeştri bucătari, invitaţi la Conferinţa Regională de Turism de la Balvanyos; printre ei - deţinătorul unei stele Michelin
Gastronomie 02 Noiembrie 2023, 15:55

Covasna: Maeştri bucătari, invitaţi la Conferinţa Regională de Turism de la Balvanyos; printre ei - deţinătorul unei stele Michelin

Gastronomia este una dintre principalele teme ale Conferinţei Regionale de Turism, care va avea loc la Băile Balvanyos pe 9...

Covasna: Maeştri bucătari, invitaţi la Conferinţa Regională de Turism de la Balvanyos; printre ei - deţinătorul unei stele Michelin