
Valoarea despăgubirilor plătite de asigurătorii din România pentru locuințe și companii afectate de incendii și calamități naturale a ajuns, în primul semestru, la 300 de milioane de lei, cu aproximativ 63% mai mult decât în perioada similară a anului...

Un nou val de zvonuri despre presupuse sisteme de...

Vulnerabilitatea și buna-credință a mai multor seniori au fost exploatate cu cinism de un cuplu de infractori care, folosindu-se de diverse scenarii mincinoase, a reușit să îi convingă pe aceștia să ofere sume de bani sau le-a sustras bunuri de valoare,...

Valoarea despăgubirilor plătite de asigurătorii din România...
Eforturile susținute ale echipelor de intervenție pentru...

În apropierea sărbătorilor, autorităţile din Arad observă tot...
În fața Catedralei „Învierea Domnului” din Oradea, trecătorii...





Agricultorii care doresc să beneficieze de facilități fiscale pentru combustibilul necesar lucrărilor agricole de anul viitor...

În sezonul rece, modul în care sunt hrănite animalele şi păsările din ferme şi gospodării devine un factor decisiv pentru...

Menținerea în viață a soiurilor tradiționale a devenit o cursă contra cronometru desfășurată cu resurse critice, situație...
Schimbările climatice afectează tot mai vizibil agricultura...
România se află într-un punct de cotitură agricolă fără...
Teama că virusul pestei porcine africane ar putea fi...
Rapița se află pe primul loc în topul culturilor tratate cu...

Un eveniment de gală are loc duminică, 16 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Radio din București. Ansamblul Folcloric Țara...

Festivalul Internaţional de Acordeon „AcordeonFest Argeş” vine la Piteşti, la sfârşitul acestei săptămâni, şi aduce pe scena...

Piteștiul se pregătește să vibreze din nou în ritmul muzicii lăutărești vechi, la cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului...

Sala Radio va găzdui un eveniment muzical de prestigiu dedicat carierei îndrăgitei interprete de muzică populară, Polina...
Ansamblul folcloric „Doina Argeșului”, unul dintre...
Câmpulung Muscel devine, la început de octombrie, centrul...
Constanța găzduiește o nouă ediție a Festivalului Concurs...
La Sighișoara, s-a încheiat duminică, 31 august 2025,...

Pavilionul expozițional de la Romexpo devine joi un veritabil furnicar cultural, găzduind un maraton de evenimente care conectează generațiile prin lansări de carte și ateliere interactive dedicate celor mai tineri cititori, totul sub egida celei de-a...

Literatura nu funcționează ca o rețetă magică pentru...
Startul sezonului festiv în Capitală este marcat și în acest...

Dincolo de importanța religioasă a prăznuirii celui dintâi...
Sfântul Andrei, Ocrotitorul Românilor, este sărbătorit pe 30...

Labirintul birocratic cu care se confruntă cetățenii care au cotizat în alte state membre ale Uniunii Europene sau în țări...

Cerealele pentru micul dejun consumate pe scară largă în Uniunea Europeană conțin niveluri ridicate de acid trifluoroacetic,...

Simbolul viu al sărbătorilor de iarnă poate rămâne o pată de culoare vibrantă în locuință mult timp după încheierea sezonului...
Consumatorii din România trebuie să ia în calcul o nouă...
Sezonul rece nu trebuie privit ca o vacanță totală de la...
Sezonul sărbătorilor de iarnă readuce în actualitate una...
Sfântul Andrei este mai mult decât o sărbătoare marcată în...

Sezonul rece nu trebuie privit ca o vacanță totală de la agricultură, întrucât bazele recoltelor bogate de anul viitor se pun...

Limitarea spațiului nu mai este o scuză validă pentru lipsa unei oaze verzi în mediul urban. Balcoanele mici, adesea reduse...

O grădină nu e doar un spațiu cu flori. E un laborator al răbdării, o formă de terapie care te apropie de ritmul adevărat al...

Bucătăria românească are o tradiție puternic legată de legume, datorită solului fertil și obiceiurilor culinare transmise din...

Bucătăria rurală de post din România, în special pe perioada verii, este o reflecție autentică a relației strânse dintre om,...

Coliva este un preparat tradițional din bucătăria românească (și din alte culturi ortodoxe din Balcani), cu o puternică...

Ingrediente: 1 pulpă de miel (aprox. 1,2 kg), 2 căpățâni de usturoi, 1 legătură de rozmarin, sare și piper.