
Agricultura modernă face un salt tehnologic spectaculos, integrând dronele ca instrumente esențiale pentru gestionarea culturilor. Aceste aeronave mici, echipate cu camere multispectrale avansate, oferă fermierilor o perspectivă aeriană detaliată asupra...

Fascinația umanității pentru lumea misterioasă a somnului...

Un moment banal la volan s-a transformat într-o tragedie, după ce un șofer de 23 de ani din Târgu-Neamț a murit în urma impactului violent cu un alt autoturism, chiar în timp ce ieșea dintr-o spălătorie auto.

Echipajele de intervenție au fost mobilizate vineri pe...
Un program special de testare gratuită HPV, derulat în luna...

Abonații racordați la sistemul centralizat se bucură din nou...
Traficul pe importanta arteră rutieră care tranzitează...





Agricultura modernă face un salt tehnologic spectaculos, integrând dronele ca instrumente esențiale pentru gestionarea...

Agricultorii care doresc să beneficieze de facilități fiscale pentru combustibilul necesar lucrărilor agricole de anul viitor...

În sezonul rece, modul în care sunt hrănite animalele şi păsările din ferme şi gospodării devine un factor decisiv pentru...
Menținerea în viață a soiurilor tradiționale a devenit o...
Schimbările climatice afectează tot mai vizibil agricultura...
România se află într-un punct de cotitură agricolă fără...
Teama că virusul pestei porcine africane ar putea fi...

Un eveniment de gală are loc duminică, 16 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Radio din București. Ansamblul Folcloric Țara...

Festivalul Internaţional de Acordeon „AcordeonFest Argeş” vine la Piteşti, la sfârşitul acestei săptămâni, şi aduce pe scena...

Piteștiul se pregătește să vibreze din nou în ritmul muzicii lăutărești vechi, la cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului...

Sala Radio va găzdui un eveniment muzical de prestigiu dedicat carierei îndrăgitei interprete de muzică populară, Polina...
Ansamblul folcloric „Doina Argeșului”, unul dintre...
Câmpulung Muscel devine, la început de octombrie, centrul...
Constanța găzduiește o nouă ediție a Festivalului Concurs...
La Sighișoara, s-a încheiat duminică, 31 august 2025,...

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România ajunge astăzi la final, iar romexpo devine din nou locul unde întâlnirile dintre cititori, scriitori și editori se împletesc cu lansări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri și anunțarea premiilor târgului,...

Grupul „Glasul Arhanghelului” din Micești, județul Argeș, a...
Ziua de vineri aduce o efervescență culturală deosebită în...

Pavilionul expozițional de la Romexpo devine joi un veritabil...
Literatura nu funcționează ca o rețetă magică pentru...

Un simplu somn s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă un câine nu și-ar fi trezit la timp stăpânul, în momentul în...

Fascinația umanității pentru lumea misterioasă a somnului rămâne o constantă a istoriei, iar deși granița dintre superstiție...

Labirintul birocratic cu care se confruntă cetățenii care au cotizat în alte state membre ale Uniunii Europene sau în țări...
Cerealele pentru micul dejun consumate pe scară largă în...
Simbolul viu al sărbătorilor de iarnă poate rămâne o pată de...
Consumatorii din România trebuie să ia în calcul o nouă...
Sezonul rece nu trebuie privit ca o vacanță totală de la...

Sezonul rece nu trebuie privit ca o vacanță totală de la agricultură, întrucât bazele recoltelor bogate de anul viitor se pun...

Limitarea spațiului nu mai este o scuză validă pentru lipsa unei oaze verzi în mediul urban. Balcoanele mici, adesea reduse...

O grădină nu e doar un spațiu cu flori. E un laborator al răbdării, o formă de terapie care te apropie de ritmul adevărat al...

Bucătăria românească are o tradiție puternic legată de legume, datorită solului fertil și obiceiurilor culinare transmise din...

Bucătăria rurală de post din România, în special pe perioada verii, este o reflecție autentică a relației strânse dintre om,...

Coliva este un preparat tradițional din bucătăria românească (și din alte culturi ortodoxe din Balcani), cu o puternică...

Ingrediente: 1 pulpă de miel (aprox. 1,2 kg), 2 căpățâni de usturoi, 1 legătură de rozmarin, sare și piper.