-

Lăptişorul de matcă, aliatul nostru peste iarnă

Iarna este anotimpul răcelilor și al virozelor. Este un anotimp în care organismul nostru suferă din cauza lipsei de vitamine și a unei alimentații care îl supune mereu la noi și noi încercări. În disperare de cauză, apelăm la tot felul de medicamente care, chiar dacă ne dau pe moment iluzia unei rapide ameliorări a stării noastre, lasă în urma lor organismul și mai slăbit.

Este preferabil să ne îndreptăm atenția spre miracolul oferit de către albine. Lăptișorul de matcă. Acest fantastic elixir, hrana rezervată doar reginei. Hrană care îi asigură o viață de zeci de ori mai lungă decât a albinelor. O hrană care conține toate elementele importante vieții.

Lăptișorul de matcă nu numai că ne asigură vitaminele, mineralele și oligoelementele necesare, crescându-ne vitalitatea și performanțele, atât fizice, cât și intelectuale, dar înainte de toate el ne stimulează și ne întărește sistemul imunitar, apărându-ne atât de răceli și de gripă, cât și de felurite infecții.

Lăptișorul de matcă este principalul nostru aliat, pentru a putea traversa iarna sănătoși, capabili să ne bucurăm din plin de frumusețile ei și putând să ignorăm cu totul supărările pe care ea este gata să le provoace oricărui organism slăbit.

Consumându-l zilnic vă asigurați acea necesară creștere a imunității pentru a nu va mai teme de viroze. Și tot lăptișorul de matcă vă dă acel plus de energie necesar pentru a vă putea bucura din plin de frumusețea acestui anotimp. Cu ajutorul lăptișorului de matcă vom rămâne, că în povești, veșnic tineri, sănătoși și gata să ne bucurăm de frumusețile fiecărei zile.

Datorită conținutului ridicat de vitamine și aminoacizi, lăptișorul de matcă redă organismului vitalitatea și energia. Persoanelor cu factor ridicat de risc (cu imunitate scăzută, obosite fizic și psihic) le este recomandat să urmeze cure preventive cu lăptișor de matcă pur la fiecare schimbare de anotimp.

În general, se recomandă câte 1-2 grame de lăptișor de matcă pe zi, timp de 7 săptămâni. Puteți să găsiți lăptișor de matcă atât în varianta convențională, cât și în varianta bio/ecologică.

Există o diferență de preț între cele două sortimente (convențional și bio), însă cei care doresc pot să îl aleagă pe cel ecologic. Mai ales în cazul copiilor este de preferat această variantă (în cazul lor este indicată jumătate din doză pentru adulți).