-

Țelina - leac miraculos. Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de țelină?

Ce se întâmplă dacă beți o jumătate de pahar de suc de țelină amestect cu o jumătate de pahar de suc de morcov? Consumat zilnic, specialiștii susțin că este un bun remediu natural pentru anxietate și nervi. Mai mult decât atât, dacă veți consuma țelină zilnic, puteți scădea tensiunea arterială. Locuitorii din Vietnam au observat acest efect încă din Antichitate, considerând țelina o plantă sacră.

Grecii încoronau sportivii cu această plantă - bardul grec Homer menționând-o în Odiseea. În mormântul faraonului egiptean Tutankhamon au fost, de asemenea, găsite ghirlande din țelinp.

Țelina poate fi consumată în întregime, atât frunzele cât și tulpina. Inițial țelina a fost folosită ca o plantă medicinală, dar mai târziu a câștigat popularitate, fiind consumată zilnic în alimentație.

Semințele de țelină conțin un compus care acționează ca un sedativ. O jumătate de pahar de suc de țelină, amestecat cu o jumătate de pahar de suc de morcov, băut zilnic, este un bun remediu natural pentru anxietate si nervi.

Țelina este eficientă de asemenea pentru detoxifierea organismului de substanțe cancerigene, în special cele legate de fumul de țigară.

Țelina ajută, de asemenea, la pierderea în greutate.

Dacă vrei să afli cum, citește continuarea pe Imaginea.Info.