Tratamente naturiste. Consumul de cartofi reduce riscul de apariţie a cancerului gastric
Consumul de cartofi aduce organismului un apreciabil aport de potasiu, magneziu sau vitamina C, dar poate fi si o importanta sursa de tratamente naturiste.
04 Decembrie 2015, 04:32
Potrivit cercetătorilor chinezi, care au efectuat recent un studiu, includerea în dietă a unor cantităţi importante de legume cum ar fi conopida, cartoful şi ceapa reduce riscul de apariţie a cancerului gastric.
De asemenea, apariţia cancerului la ficat poate fi prevenită consumând destul de des varză albă şi varză de Bruxelles, precum şi ţelină. Toate aceste legume conţin o cantitate mare de vitamina C, care este un important antioxidant.
Vitamina C este unul din micronutrienţii esenţiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacţiilor chimice.
Cercetătorii chinezi au reamintit faptul că sarea, alcoolul şi conservele cresc riscul de apariţie a cancerului gastric. Puteţi reduce riscul de cancer la stomac, renunţând la fumat şi prin limitarea alcoolului.