-

ABC-ul micului fermier

Azi vă propun căteva posibilităţi de valorificare superioară a fructelor în produse alimentare sănătoase. Cătina albă oxidează uşor şi astfel îşi schimbă nu numai culoarea ci şi gustul, De aceea, fructele nu trebuie să vină în contact cu metale, se folosesc linguri din lemn şi vase din ceramică.

Azi continuăm sa oferim, informații despre cultura Cătinei albe, Hippophae rhamnoides, particularităţi  tehnologice.

Pentru înfiinţarea plantaţiei de catină se pot alege terenuri plane sau terase în pantă neamenajată. Orientarea rândurilor trebuie sa fie nord-sud, pentru o expunere cât mai bună la soare.

Cătina albă,  cătina albă de râu, cătina ghimpoasă, denumire ştiinţifică - Hippophae rhamnoides - este un arbust de o importanţă deosebită, întâlnit atât în flora spontană cât şi în cea cultivată.

Pagina 1 din 13
Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept